Reservatie Zomerevents 2024

Avondje buiten genieten bij God Zei Drank. 

- Food
- Drinks
- Music

ALL-IN 80€ p/pers

PROGRAMMA

Zaterdag 13 Juli : "Late Again"

Late Again brengt eigen versies van songs uit het rijke repertoire van country, bluegrass en americana. Ezra, Frans en Ann, de drie muzikanten van Late Again, spelen gitaar, viool en contrabas. Ze zingen bekende en minder bekende nummers van grote liedjesschrijvers en -vertolkers uit het genre, zoals Alison Krauss, Steve Earle, Johnny Cash, Mary Gauthier, the Dixie Chicks, Lyle Lovett en T-Bone Burnett. Stuk voor stuk prachtige nummers die het verdienen om ze te blijven zingen. De groepsnaam Late Again verwijst naar een nummer van Stealers Wheel

Zaterdag 10 Augustus : "Djempi en Bontempi"

Dit ontwapenende muzikale duo is niet in een vakje te stoppen.

Twee hartveroverende zangers met ziel en een vleugje humor, elk een akoestische gitaar en bellen aan hun voeten, brengen liedjes die nagenoeg iedereen kent. Vanop hun stoel en met hun eigen authentieke stijl met een snuifje retro, weten deze charmante rockers jong en oud te bekoren met ‘geleende’ bekende hits met een eigenwijze twist. De mooie samenzang van deze 2 Belgen pur sang zijn een perfecte combinatie van donker en licht of gewoon Yin & Yang.

Hun repertoire bestrijkt heerlijke Franse yéyé chansons waarop je moeder in de keuken danste, over vaste waarden van de Kinks, via chicanorock van Los Lobos, naar evergreens uit de tijd dat Blondie een begrip was, gevolgd door een heerlijke Vlaamse schlager over gelijkaardig schoon vrouwvolk. Dat alles afgewisseld met opzwepende castagnettenritmes in het… Spoinsch Leives!

Zaterdag 14 September : "Hedwig Peetermans alias LEVIEN"

Donkere kroegen en achterzalen hebben de uniele stem van Hedwig doen rijpen. Soms fluisterend, soms grauw en bezwerend. Met zijn sound en performance nodigt Hedwig de toeschouwer uit om even samen onderweg te zijn enkel gewapend met zijn bijzondere stem en akoestische gitaren. Een rollercoaster die raakt tot in de diepste vezels.


SCHEMA

18:45u - 19:15u : Aankomst + Apero.
19:30u - 20:15u : Optreden deel 1
20:15u - 21:15u : Diner en drinks ( juli / september Culinesse - juni / augustus Table d'Amis )
21:15u - 22:00u : Optreden deel 2
22:00u - 24:00u : Open Bar
24:00u : wensen we jullie evenals onze buren een fijne nachtrust.


Reservatie Zomerevents 2024
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Reservatie Zomerevents 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x